Davis Cup

Davis Cup
Locatie:  Frankrijk
Datum:  vrijdag 2 februari 2018 tot zondag 4 februari 2018

Menig (s)TAMmer was er afgelopen september bij toen het Nederlands team met een miraculeuze 3-2 overwinning Tsjechië versloeg. Door dit fantastische resultaat zijn we sinds 2014 weer terug in de Wereldgroep van de Davis Cup! De loting is inmiddels geweest. Van 2 tot en met 4 februari 2018 zal Nederland het opnemen tegen Frankrijk in Albertville, vlakbij Lyon. De ondergrond voor deze ontmoeting moet nog bepaald worden. 
Het lijkt ons fantastisch om hier met zoveel mogelijk (s)TAMmers bij deze ontmoeting aanwezig te zijn! We werken samen met andere studententennisverenigingen om een mooie reis hier naartoe te organiseren. 

Prijsindicatie
€200-€250 voor vervoer + verblijf + kaartjes. Dit is echter geen garantie! Naarmate er meer mensen meegaan, kan de prijs ook laag blijven. Dit werkt uiteraard ook andersom. De plaats waar we verblijven staat in principe vast; Chambéry.

Programma 
- Donderdag vertrek tussen 18:00 en 21:00 per bus
- Vrijdag 11:00 aankomst in Albertville (wedstrijdstad)
- Vrijdag 20:00/21:00 bus richting Chambéry
- Zaterdag 12:00 bus naar wedstrijden. Programma voor na de wedstrijden nog onbekend.
- Zondag 20:00 weer richting Groningen

Geef je definitief op of toon serieuze interesse door een mail te sturen naar praeses@tam.nl. Een indicatie is nodig om een definitieve prijs te kunnen bepalen!

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel