U bent hier:

Verenigingscompetitieleiders (VCL)

VCL'ers voorjaarscompetitie 2024

Contactgegeven Mart Nijenhuis & Lea Malingre
Telefoon: 0657192885 & 0648085899
E-mail: motivator@tam.nl & educator@tam.nl

Tijdens de voorjaarscompetitie zijn de VCL'ers verantwoordelijk voor een goed verloop van de competitiedag. Ze zullen zich bezig houden met het ontvangen van de spelers en ze inlichten welke banen voor het desbetreffende team ter beschikking staan. Ook zullen ze handelen op het veranderen van de omstandigheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een zware regendag. De VCL'ers zullen in dit geval bepalen waneer er niet meer gespeeld kan worden. 

Ook na de competitiedag hebben de VCL'ers een onmisbare rol. Zij beantwoorden eventuele klachten of protesten, en corrigeren uitslagen als deze niet juist zijn doorgevoerd. Verloopt een competitiedag dus niet zoals je had verwacht of heb je vragen? De VCL'ers zijn aanwezig om je te helpen!

Ralph Boekema
Als oud motivator zet Ralph zich altijd in voor de andere tennissende leden van TAM en doet dat dit jaar dus ook weer als VCL'er. Deze brok tennis kennis heeft op elke tennisvraag zijn antwoord klaar dus zal de competitiedag zonder problemen laten verlopen. 

Jasper Vogt
De tweede oud motivator op deze lijst zet zich het jaar na zijn bestuursjaar nog steeds vol in voor TAM en zal ook net als vorige competitie het VCL jasje aantrekken. Met een competitie vorig jaar die bestempeld kan worden als een enorm succes zijn we daar ook erg blij en hopen we deze lijn door te kunnen zetten. 

Sven Ijntema
Sinds vorig jaar is Sven onderdeel van ons VCL team. Als selectiespeler beschikt Sven beslist over de kennis die nodig is om alle problemen en uitdagingen die een competitiedag met zich mee brengt snel en efficiënt op te lossen. Met zijn ervaring vanuit vorig jaar is hij een waardevolle toevoeging aan de groep.

Koen Huberts
Hetzelfde kan gezegd worden over Koen. Als oud bestuurslid van TAM zet hij zich al geruime tijd in om alles in goede banen te laten leiden, maar doet daar tijdens de competitie nog een schepje bovenop. Als zaterdag speler zal Koen voornamelijk op de zondag als VCL'er te vinden zijn zodat de overige spelers zich kunnen focussen op hun wedstrijden.

Lea Malingre
Sinds dit jaar hebben we naast een motivator ook een educator die zich inzet voor het tennis. Met haar ervaring op en naast de baan en de VCL cursus fris in het geheugen zal lea een goede toevoeging zijn. Ook lea zal zich voornamelijk op de zondag inzetten als VCL'er, omdat ze op zaterdag zelf speelt.

Mart Nijenhuis
Tot slot hebben we de motivator Mart in de groep. Hij zal functioneren als eindverandwoordelijke voor de competitiedagen en de VCL Groep. Zo gaan we met z'n allen een geweldige competitie neerzetten!