Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersonen per 25 november 2019

Contactgegevens Hanna Dob
Telefoon: 06-51344705

Contactgegevens Tom Wielheesen
Telefoon: 06-50805043

Algemene gegevens
E-mail: vertrouwenspersoontam@gmail.com

Het bestuur van de Groningse sportvereniging Tennisclub Albertus Magnus wijst Hanna Dob en Tom Wielheesen aan om de functie van vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen.

De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging, mits dit gedrag zich in de context van de vereniging heeft afgespeeld. Tevens is de vertrouwenspersoon er voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarvoor u het gevoel hebt dat u niet bij het bestuur terecht kan.  

Zij/hij zal samen met u naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. 

Wij willen graag Hanna Dob en Tom Wielheesen voorstellen als de vertrouwenspersonen bij Tennisclub Albertus Magnus (TAM).

Hanna Dob (22 jaar oud) gaat al een tijdje mee bij TAM. Op dit moment is ze in opleiding tot verloskundige in Groningen. Hiervoor heeft ze haar bachelor behaald voor de opleiding Hbo-Verpleegkunde. Daarnaast heeft ze in haar TAM-carrière twee commissies mogen versterken: Barcommissie '17-'18 en Filmcommissie '18-'19. Op de baan is ze ook actief en traint in de 8-groep.

De 24-jarige Tom Wielheesen volgt momenteel de master Marketing Intelligence. Na het behalen van zijn hbo-diploma en een tussenjaar is Tom in 2018 in Groningen komen wonen. Vanaf dit moment is hij dan ook lid geworden van TAM. Sinds zijn lidmaatschap bij TAM is hij met veel enthousiasme betrokken geweest als fiscus binnen KEI-commissie ’19 en Toernooicommissie ‘19-’20. Naast zijn activiteiten binnen de commissies, traint Tom wekelijks mee in de klasse 7.


Zoals hierboven te lezen is hebben ze de nodige ervaring bij de tennisvereniging. Daardoor denken wij dat Hanna/Tom ieder lid kan helpen bij zijn of haar problemen, gerelateerd aan bovenstaande regels. Hanna en Tom wil graag hun ervaring inzetten om te zoeken naar mogelijke oplossingen en u te helpen waar nodig is.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Hanna of Tom op te nemen.

Twijfelt u of u bij de vertrouwenspersoon aan het juiste adres bent met uw probleem, dan kunt u onderstaand bestand raadplegen. 

Vertrouwenspersoon TAM pdf