Vertrouwenspersoon

Vertrouwenspersonen per 15 oktober 2021

Contactgegevens Nelleke Garritsen
Telefoon: 06-34427311

Contactgegevens Sjoerd Idzerda
Telefoon: 06-18835459

Het bestuur van de Groningse sportvereniging Tennisclub Albertus Magnus wijst Nelleke Garrtisen en Sjoerd Idzerda aan om de functie van vertrouwenspersoon voor de vereniging te vervullen.

De algemene taak van de vertrouwenspersoon omvat het verzorgen van een eerste opvang van slachtoffers van ongewenst gedrag van overige leden van de vereniging, dan wel van personen die in nauwe relatie staan tot de vereniging, mits dit gedrag zich in de context van de vereniging heeft afgespeeld. Tevens is de vertrouwenspersoon er voor situaties op de vereniging of gerelateerd aan de vereniging waarvoor u het gevoel hebt dat u niet bij het bestuur terecht kan.  

Zij/hij zal samen met u naar een oplossing zoeken en daarbij zal de informatie uiteraard vertrouwelijk behandeld worden. 

Wij willen graag Nelleke Garritsen en Sjoerd Idzerda voorstellen als de vertrouwenspersonen bij Tennisclub Albertus Magnus (TAM).

Nelleke Garritsen 
Ik ben Nelleke Garritsen, 25 jaar oud en geboren en getogen in Groningen. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd van de opleiding International Business and Languages aan de Hanzehogeschool. Tijdens mijn gehele studententijd heb ik getennist bij TAM en heb ik met veel plezier verschillende commissies gedaan; Redactiecommissie ’15-’16, Barcommissie ’16-’17, Raad van Acquisitie ’17-’18, Ouderdagcommissie ’19-’20. In het studiejaar ’17-’18 heb ik samen met vier toppers aan het roer gestaan van de TAM als Bestuur OnbevrACEd.

Sjoerd Idzerda
Ik ben Sjoerd Idzerda, 21 jaar oud en zit inmiddels in mijn vierde jaar van biomedical sciences aan de RUG. Dit jaar is ook mijn derde jaar bij TAM, na in mijn eerste jaar actief geweest te zijn in de Barcommissie en ben ik onderdeel geweest van de Tennissupporterscommissie. Komend jaar zal ik plaatsnemen in de Toernooicommissie. Daarnaast ben ik actief in de selectie en speel ik op zondag voor TAM 2.

Zoals hierboven te lezen is hebben Nelleke en Sjoerd de nodige ervaring bij de tennisvereniging. Daardoor denken wij dat Nelleke/Sjoerd ieder lid kan helpen bij zijn of haar problemen, gerelateerd aan bovenstaande regels. Nelleke en Sjoerd willen graag hun ervaring inzetten om te zoeken naar mogelijke oplossingen en u te helpen waar nodig is.

Mocht er onverhoopt een situatie voordoen, waarbij het niet prettig voelt het bestuur aan te spreken schroom dan niet om contact met Nelleke of Sjoerd op te nemen.

Twijfelt u of u bij de vertrouwenspersoon aan het juiste adres bent met uw probleem, dan kunt u onderstaand bestand raadplegen. 

Vertrouwenspersoon TAM pdf

Sponsoren