Aanschaf passe-partout

Een passe-partout geeft toegang tot alle activiteiten* in de Lustrumweek van 2 tot en met 9 december 2023. Tijdens de Lustrumweek zijn er activiteiten en borrels die alleen toegankelijk zijn voor passe-partout houders. Tevens krijg je als passe-partout houder een uniek Lustrum Gadgetpakket voorafgaand aan de Lustrumweek. Een passe-partout is aan te schaffen voor 270 euro. Eerstejaars betalen door de eerstejaarsbijdrage voor dit passe-partout 250 euro. Daarnaast bespaar je tot wel 30% op de activiteiten ten opzichte van de losse kaartverkoop. 

Voordelen passe-partout houders: 
1. Toegang tot alle activiteiten*
2. Uniek gadgetpakket twv 60 euro
3. Extra consumptiebonnen / munten tijdens het Lustrum
4. Maandelijkse afschrijving pakket 
5. Best price

KLIK HIER OM JE PASSE-PARTOUT AAN TE SCHAFFEN

Manier van afschrijven: elke maand zal er door de Lustrumcommissie een evenredig bedrag afgeschreven worden, totdat aan het totale bedrag van de passe-partout is voldaan. De eerste afschrijving zal plaatsvinden eind maart en de laatste eind november. Als je voor de 20e van een bepaalde maand je passe-partout aanschaft, dan zal in dezelfde maand de eerste afschrijving nog plaatsvinden. Hoe eerder je de passe-partout aanschaft, des te meer maanden om het bedrag af te schrijven. 

Aanschaffen voor de 20ste van de maand: Prijs per maand
Maart €30,-
April €33,75
Mei €38,58
Juni €45
Juli €54
Augustus €67,50
September €90
Oktober €135

Daarnaast is het ook mogelijk om de passe-partout in één keer te betalen. Indien je voor de 20ste van de maand de passe-partout aanschaft wordt het die zelfde maand nog afgeschreven.

*Met uitzondering van de activiteit op de maandag. Deze activiteit zal op inschrijving zijn.

LET OP: Ben je eerste jaars, dan hebben wij een speciale passe-partout voor jou! Klik op deze pagina voor meer informatie!

Sponsoren