Aanschaf passe-partout eerstejaars

Dit jaar zal een bijzonder jaar worden, want TAM viert haar 60-jarige bestaan met het 12e Lustrum. De Lustrumweek is de uitgelezen kans om als eerstejaars al je mede TAMmers te leren kennen. Bovendien wordt een lustrum maar één keer per 5 jaar gevierd, wat het een bijzonder evenement maakt dat je niet wilt missen! Een passe-partout geeft toegang tot alle activiteiten* in de Lustrumweek van 2 tot en met 9 december 2023. Tijdens de Lustrumweek zijn er activiteiten en borrels die alleen toegankelijk zijn voor passe-partout houders. Een passe-partout voor eerstejaars is aan te schaffen voor 179 euro. Daarnaast bespaar je tot wel 30% op de activiteiten ten opzichte van de losse kaartverkoop.  

Voordelen eerstejaars passe-partout houders: 
1. Toegang tot alle activiteiten*
2. Extra consumptiebonnen / munten tijdens het Lustrum
3. Maandelijkse afschrijving pakket 
4. Best price 
Er zit geen gadgetpakket inbegrepen in deze passe-partout. 

LET OP
Vanwege een beperkt aantal plekken bij het lustrumgala zit het eerstejaars passe-partout VOL. Echter hebben wij een nieuw pakket voor jullie opgesteld. Het is in principe het zelfde pakket alleen heb je geen toegang tot het diner tijdens het gala. Je bent na het diner van harte welkom tijdens het galafeest. Wij zullen voor bussen zorgen naar het Gala dus dat komt helemaal goed.

Het nieuwe pakket (excl. galadiner) is aan te schaffen voor een bedrag van €119,- via de onderstaande link. De deadline voor dit pakket is 20 november 23:59

KLIK HIER OM JE PASSE-PARTOUT AAN TE SCHAFFEN 

Manier van afschrijven: elke maand zal er door de Lustrumcommissie een evenredig bedrag afgeschreven worden, totdat aan het totale bedrag van de passe-partout is voldaan. Indien je ervoor kiest in termijnen te betalen zal er een bedrag van €59,50 worden afgeschreven. De eerste afschrijving zal plaatsvinden eind november en de tweede eind december.  `

Daarnaast is het ook mogelijk om de passe-partout voor eerstejaars in één keer te betalen. Indien je voor de 20ste van de maand de passe-partout aanschaft wordt het die zelfde maand nog afgeschreven. 

*Met uitzondering van de activiteit op de maandag. Deze activiteit zal op inschrijving zijn.

Sponsoren