Nieuws

Einverslagen EALV online

Praeses TAM
10 september 2019

Beste TAMmers, 
Maandag 16 september om 19:00 vind de Eind Algemene Ledenvergadering plaats op de borrelruimte van Albertus. Bestuur 5TRAIGHT 5ETS zal hier de eindverslagen van afgelopen jaar presenteren. Daarnaast wordt het meerjarenbeleidsplan 2019 - 2022 gepresenteerd. Deze zal zo snel mogelijk online komen. De financiële stukken worden 48 uur voor de ALV online gezet. 

Alle ALV stukken worden gepubliceerd op de site onder Mijn vereniging > Bestanden > ALV > ealv-2018-2019. Door in te lezen in de stukken en feedback te geven op de ALV, draag je bij aan de vooruitgang van de vereniging. De input van elk lid is van belang!

Met TAMsche groet,

Thijs Driessen 
praeses h.t. der Tennisclub Albertus Magnus

Sponsoren

Promotex Energie vergelijkenBelsimpel