U bent hier:

Belangrijke info interne competitie

04/05/2021

Komende vrijdag gaat de interne competitie van start. We zijn druk bezig met de voorbereidingen en proberen het voor jullie uiteraard zo duidelijk mogelijk te maken, ook al is het af en toe improviseren. Hierbij de belangrijke informatie op een rijtje.

Planning en schema’s 
De schema’s, wedstrijden en standen zullen gedurende de hele competitie te volgen zijn via de volgende link: Schema's en planning interne competitie Daarin kun je ook de planning zien van alle weekenden en de aanvangstijd, zorg ervoor dat je een kwartier voor die tijd op het park aanwezig bent. Na elke gespeelde wedstrijd moet de stand doorgegeven worden bij de wedstrijdleiding, zij zetten het dan weer op toernooi.nl. Alle vormen van competitie zullen hetzelfde zijn als met de voorjaarscompetitie, behalve bij de zondag gemengd. Daar spelen we zes wedstrijden op een dag in plaats van acht. 

Op het park
Helaas is het nog niet mogelijk om op het park te blijven na de wedstrijddag. Het is gelukkig wel mogelijk om bij je teamgenoten te kijken, probeer daarbij niet te grote groepen te vormen. Omkleden kan in de kleedkamers, één persoon per kleedkamer. Douchen is niet mogelijk. Waarschijnlijk mogen we een buitenbar neerzetten van 12:00 tot 18:00 uur waar je drinken en eten kan halen en er voor een gezonde lunch wordt gezorgd door de tennissupporterscommissie, we wachten nog op het definitieve akkoord. Neem voor de zekerheid zelf wat eten en drinken mee. ‘t Haarhuisje zal dicht zijn.

Invallen
Mocht je nog één of meerdere keren in een team willen invallen, dan kan dat. Er zijn genoeg invallers nodig, dus aarzel niet om mij te appen of te mailen als je nog mee wil doen. Dit mag ook als je bijvoorbeeld op zaterdag wel al speelt en op zondag nog een keer wil spelen.

Wat nog meer?
Om het allemaal net wat leuker te maken zal er het een en ander om de competitie heen georganiseerd worden. Zo is het center court via een livestream en met reporters weer het hele weekend te volgen via TAM TV op Youtube, de link daarvan zal te vinden zijn op Instagram en Facebook. Er is ook de mogelijkheid om op de ‘Match of the day’ te gokken. Elke zaterdag en zondag kun je de uitslag van een aangewezen wedstrijd voorspellen via de stories op Instagram, daarbij zijn mooie prijzen te winnen. Tot slot kan je weer meedoen aan het TAMpionshipmanagerspel, waarbij je deze keer een team van acht spelers kiest waarvan jij denkt dat ze het goed gaan doen in de competitie. Hier is weer veel geld te winnen, morgen zal de link te vinden zijn voor het deelnemen.