U bent hier:

Clubkampioenschappen 2022

28/03/2022

In het weekend van 18. 19 en 20 maart vonden de clubkampioenschappen weer plaats! Het was het gehele weekend prachtig weer, maar helaas waren de blaashallen er nog niet af en moest iedereen binnen aantreden. Dit mocht de pret zeker niet drukken en om 17:00u vrijdagmiddag gingen de eerste wedstrijden de baan op. Naast dat er op de baan werd gestreden om een titel werd er ook buiten de baan fanatiek gestreden. Om 20:00 ging namelijk het beerpongtoernooi van start, dit toernooi bestond uit een afvalschema van 32 en uiteindelijk bestond de finale uit: Lotus, Jordy en Daniël vs Ingmar en Ralph. Laatstgenoemden trokken uiteindelijk aan het langste eind. Terwijl de laatste potten van de baan kwamen kon het feest echt losbarsten. Dit werd uiteindelijk een spetterend feest maar wel met de rem erop omdat er de volgende dag natuurlijk weer vroeg gespeeld moest worden.

Op zaterdag begonnen om 09:00 de eerste potten namelijk al weer. Ook op deze dag was het fantastisch weer waardoor het park al weer snel vol stroomde. Er werd heerlijk gechilld op de banken op het dakterras en er is menig TAMmer goed verbrand. In de hallen brandde de strijd ook goed los, er was weinig meer te merken van het alcoholgebruik van de avond tevoren. Het publiek werd goed vermaakt. Om 12:00 ging het kubbtoernooi van start en dat was ook zeer goed vertoeven in de zon. Toen alle potten gespeeld waren en we van het eten van asia today hadden genoten kon het themafeest van start gaan. De tenniskleding werd ingeruild voor de pyjama’s en we konden tot diep in de nacht door hossen.

Op zondag gingen de finales van start. Hier zaten zeer spannende en kwalitatief hoogstaande wedstrijden tussen. Iedereen vocht voor een plekje op het befaamde winnaarsbord van de clubkampioenschappen. Uiteindelijk resulteerde dit in de volgende winnaars:

HE2: Robin Grit
DE4: Dione Beverloo
HE3: Jasper Vogt
DE5: Fleur Brouwer
HE4: Rutger Wijnsema
DE7: Bente van der Heide
HE5: Wout Groot
DE8: Pleun de Vries
HE6: Wessel van der Most
DE9: Myrthe Kamp
HE7: Sander van Rijn
HE8: Hugo Timmerman
HE9: Koen Koppes

HD: Anton Lippert/Casper Room
       Marco Kohlbrugge/Sven Laurens
       Djimmer Riemersma/Ron van der Horst
       Mees Emmerik/Melle van Ramshorst
       Stijn Brouwer/Gijs Zuidema

DD: Amber Maalderink/Rixt van der Werff
       Floor Hamers/Karlijn Schoolkate
       Wendela Oudkerk/Pleun de Vries

GD: Jesse Ijntema/Amber Maalderink
       Sven Ijtema/Loes van Tol
       Koen Huberts/Nelleke Garritsen
       Jos Smit/Pien bartelink

Ik wil alle winnaars van harte feliciteren met de titel clubkampioen en ik hoop jullie volgend jaar allemaal weer te zien! Toernooicommissie ‘Tobasco’ bedankt voor jullie inzet!