U bent hier:

Geef je op voor het TAMpionshipmanagerspel!

06/04/2022

Beste meestervoorspeller van TAM,

De mooiste periode van het jaar komt er weer aan, de competitieperiode. Om alle dure weekenden in ’t Haarhuisje te overleven is er natuurlijk niks mooier dan om aan het einde van de competitie er met een flinke prijzenpot vandoor te gaan. De TAMponnen 6.0 bieden dit voor je, het is weer mogelijk om je in te schrijven voor het TAMpionshipmanager spel.

Een inleg van slechts €5,- kan jou behoorlijk veel geld opleveren, al het inschrijfgeld gaat direct de prijzenpot in! De top 3 aan het einde van de competitie gaat er met een mooie prijs vandoor, en heb je echt geen verstand van tennis en word je laatste, dan krijg je je inschrijfgeld terug. Ook zal er iedere week een weekwinnaar zijn die een weekend later een gratis pitcher kan innen bij de bar!

Bij het TAMpionshipmanager spel kies je een team van 8 TAMmers die jouw punten gaan binnenhalen gedurende de competitieperiode. Er zitten een aantal verplichtingen aan je team die snel genoeg duidelijk zullen worden als jij je team samenstelt via deze link.

Dus kies jezelf, je teamgenoot, commissiegenoot óf mede-TAMmer om jouw competitieperiode financieel gezien een stuk dragelijker te maken. Wees er snel bij, want de inschrijvingen sluiten al op vrijdag 8 april a.s. om 23.59 uur!

Met TAMsche groet,
TAMponnen 6.0
TAMpionshipmanagerspelcommissie 2022

LET OP: wanneer jij een account aanmaakt en een team samenstelt neem je ook deel aan de competitie en zal er dus €5,- inschrijfgeld worden afgeschreven.