U bent hier:

TAMpionship 2023

06/04/2023

De prachtige competitietijd komt er weer aan. Omdat de TAMponnen goed begrijpen dat het ook een dure periode is, staat er een flinke prijzenpot klaar voor jullie. Daarvoor moet je wel even mee doen aan het leukste en spannendste spel tijdens de competitietijd, TAMpionship 2023! Het is weer mogelijk om je in te schrijven.

Door registratie via de link ga je akkoord met een inleg van €5,- die later afgeschreven wordt. Deze inleg gaat gelijk de prijzenpot in en wordt na de laatste competitiedag verdeeld onder de meestervoorspellers en de poedel. Daarnaast is er uiteraard weer de weekendwinnaar, voor diegene staat het weekend erop een pitcher klaar!

Hoe werkt het? Via deze link moet je je registreren (kan zijn dat je TAM even moet opzoeken) en dan krijg je de mogelijkheid om met een budget van 650 Yen een team van 8 te maken. Dit team kun je kiezen uit alle spelers die competitie spelen op zaterdag en zondag bij TAM. Hoe hoger de waarde van een speler, hoe hoger de TAMponnen de kans inschatten dat diegene veel punten gaat halen in de competitie. 

Wanneer je team klaar is, hoef je alleen nog je spelers hard aan te moedigen zodat jij veel punten binnensleept! 

De deadline voor inschrijven staat op vrijdag 7 april 23:59! 

TAMponnen 7.0