U bent hier:

Vanaf 5 april: hardcups in 't Haarhuisje

05/04/2024

Vanaf het eerste competitieweekend (5 april) zullen we overgaan op het gebruik van hardcups op ‘t Haarhuisje. In plaats van statiegeld op de bekers te heffen, hebben we besloten om dit voorlopig niet te doen. We vertrouwen erop dat jullie de bekers terugbrengen naar de bar of de daarvoor bestemde bakken/buizen. Let op! Als dit niet gedaan wordt, zal er alsnog statiegeld op de bekers komen. Elke week zullen de bekers worden opgehaald en grondig worden gereinigd door Cupconcept, zodat jullie altijd kunnen genieten van een frisse beker. 

We begrijpen dat deze verandering wellicht wat aanpassing vergt. Als TAM moeten we echter met de tijd meegaan, en gezamenlijk maken we onze vereniging een stukje groener. Geen zorgen, je kan nog prima pongen met hardcups!