U bent hier:

Over de commissies

TAM kent vele commissies waar je actief in kunt worden, van grote toernooien tot complete vakanties. Hieronder vind je per commissie een beschrijving van wat zij doen.

Algemeen Bestuur (6 personen)
Het Algemeen Bestuur bestaat uit oud bestuurders van TAM en adviseert het dagelijk bestuur bij het maken van beslissingen.

Barcommissie (18 personen)
De Barco staat bij TAM feesten achter de bar in het Haarhuisje. Daarnaast draaien ze tijdens de wekelijkse tossavonden en tijdens de competitie. De Barcommissie organiseert in het begin van het jaar een groot feest waar zij zich presenteren. Tijdens TAM open staan ze de hele week achter de bar en zorgen zij ervoor dat het nodige wordt gedronken in 't Haarhuisje. Andere verantwoordelijkheden van de barco zijn: sfeer creeëren, de muziek verzorgen, het park opruimen, en openen- en sluiten.

Duurzaameheidscommissie (9 personen)
Deze commissie maakt onze vereniging socialer én groener! Als lid van deze commissie houd je je bezig met de verduurzaming van 't Haarhuisje en TAM. Daarnaast organiseer je ook acties voor bijvoorbeeld goede doelen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid onder de leden te vergroten.

Eerstejaarscommissie (8 personen)
De eerstejaarscommissie organiseert het Leeuw-Welpje toernooi, het Double Trouble toernooi en de eerstejaarsactiviteit. Deze commissie bestaat alleen uit eerstejaars.

Multimediacommissie (8 personen)
Deeze commissie bestaat uit personen die affiniteit hebben met filmen en het in elkaar zetten van video's. Zij maken bij grote activiteiten beeldopnames en verwerken deze in de jaarlijkse aftermovies. Daarnaast houden zij zich bezig met het socialmediagebruik van TAM en ondersteunen zij het ontwikkelen van een eigen huisstijl

Introductiecommissie (8 personen)
Deze commissie regelt alles voor de eerstejaars. Ze organiseren de Albertus Clinic, een dag waarbij alle nieuwe eerstejaars van Albertus komen eten en tennissen op TAM. Naast deze clinic organiseren ze het gehele eerstejaarstraject van TAM, wat bestaat uit het eerstejaarstoernooi, de eerstejaarscompetitie en uiteraard het paradepaardje: het Schierweekend! 

Kascie (5 personen)
De kascie ondersteund en controleert de fiscus en zijn boekhouding. De commissie komt ongeveer drie keer per jaar bij elkaar en bestaat voornamelijk uit oud fiscie, abactici en/of mensen met een financiele achtergrond.

KEI-commissie (6-8 personen)
De KEI-commissie zorgt er voor dat TAM zichtbaar is tijdens de KEI-week. Tijdens deze week werven zij potentiële nieuwe TAMmers op de informatie- en sportmarkt. Ook zorgen ze er voor dat we mee kunnen lopen in de KEI-parade en organiseren ze andere activiteten tijdens deze week, ook staan zij in contact met het KEI-bestuur. Tot slot organiseren ze na de KEI-week een clinic waarop alle aspirant leden van Albertus Magnus kennis kunnen maken met TAM.

NK-Minitenniscommissie (9 personen)
In november organiseert deze commissie hét NK minitennis toernooi dat ooit bij verschillende studententennisverenigingen gehouden werd, maar alleen bij TAM is blijven bestaan. Externe verenigingen komen massaal naar Groningen voor de titel Nederlands Kampioen minitennis en om de nodige biertjes te drinken tijdens de feestavonden. Het toernooi blijft maar groeien en wordt steeds professioneler. 

Raad van Acquisitie (6 personen)
Deze commissie is verantwoordelijk voor het binnenhalen van het acquisitiegeld op verenigingsniveau. Samen maken zij een plan en gaan zij actief op zoek naar nieuwe sponsoren.

Redactiecommissie (8 personen)
De Redactie maakt vier keer per jaar ons clubblad, sinds 2009 'De Schreeuw van de Leeuw' genaamd. Dit boekje staat boordevol informatie: bestuursberichten, trainingsindelingen, diverse verslagen en natuurlijk alle roddels. Daarnaast verzorgen zij tijdens grote toernooien en de competitie een speciale kleine update met informatie.

Skicommissie (8 personen)
De Skicommissie is verantwoordelijk voor het organiseren van een skireis voor een grote groep TAMmers. Zo regelen zij het vervoer, de ski passen, de overnachtingen, tripjes tijdens de vakantie en fungeren zij tijdens de vakantie als reisleiders.

TAM-AM commissie (8 personen)
Deze commissie is in het leven geroepen om de banden tussen Albertus en TAM aan te halen. Zij organiseren het huizentoernooi, TAM-AM dag, DC-toernooi en tevens alle leeszaalborrels op Albertus.

TAMmanakcommissie (8 personen)
Deze commissie maakt het jaarboek van TAM. Naast dat er in dit mooie boek de standaard TAM gebeurtenissen zoals competitieteams, commissies, TAM huizen etc. staan, is er uiteraard ruimte voor eigen redactionele stukken. Dit prachtige boek zal gepresenteerd worden tijdens TAM open.

TAMpionshipmanagercommissie (3-5 personen)
Deze commissie zorgt voor het 'managerspel' binnen TAM. Voor de competitie begint, zorg je dat TAMmers een team samenstellen met spelers uit de zondag competitie en de eerste zaterdagteams. Wint de door jou gekozen speler, dan verdien je punten. De uiteindelijke winnaar van het spel krijgt een leuke geldprijs. Vervolgens zorg je iedere week dat er tussenstanden bekend zijn en dat het 'manage spel' levend blijft. 

Technische commissie (7 personen)
De technische commissie houdt zich bezig met het indelen van de trainingsgroepen en de competitie-teams. Deze commissie bestaat uit de motivator, veelal oud-motivatoren en bij voorkeur een trainer en/of een selectielid.

Tennissupporterscommissie (8 personen)
Deze commissie is verantwoordelijk voor het vergroten van de connectie met de tennisactiviteiten die TAM organiseert. De focus ligt voornamelijk op de toss en de competitiedagen wanneer TAM de bar heeft. Denk aan het organiseren van activiteiten, toernooitjes, feesten en andere invullingen van de dag/avond bij tennisactiviteiten.

Toernooicommissie (10 personen)
De Toco organiseert drie activiteiten: het wintertoernooi, de clubkampioenschappen en TAM open. TAM open is het paradepaardje van TAM; met meer dan 400 deelnemers, een NRT (Nationaal Ranglijsttoernooi) en verschillende avondactiviteiten, is het de grootste en mooiste studententennistoernooi in Nederland!

Vriendjes en vriendinnetjesdagcommissie (8 personen)
Deze commissie, welke elke drie jaar verandert, organiseert een dag vol met spelletjes en activiteiten om alle ouders/vriendjes en vriendinnetjes/broertjes en zusjes kennis te laten maken met TAM, uiteraard gevolgd door een feest in 't Haarhuisje. Daarnaast organiseren zij de ouderejaarsdag, een leuke activiteit met eten voor alle ouderejaars, die wordt afgesloten met een gezamenlijk feest met de eerste- en tweedejaars in de stad.