U bent hier:

Lidmaatschap

Een lidmaatschap bij TAM kan zo breed zijn als je het zelf wilt maken. Enkel tennissen, enkel feesten, enkel naar de activiteiten of een combinatie van allemaal; alles is mogelijk. Het lidmaatschap begint bij het invullen van het inschrijfformulier. Als je wordt ingeloot dan begint in september jouw TAM kalender. Je kunt je direct inschrijven voor trainingen en voor het eerstejaars traject. Tijdens het eerstejaars traject leer je de vereniging en jouw mede-TAMmers kennen. Ook kun je je dan opgeven voor één van de vele commissies die TAM rijk is. Gedurende het jaar worden er allerlei activiteiten gepland waar je als TAM-lid aan mee kunt doen. Dit zijn onder andere het NK-minitennis, gala, wintertoernooi, clubkampioenschappen, wintersport, breezercontest en ons eigen open toernooi. Verder is er (bijna) elke dinsdagavond 'toss' waarop je een balletje kunt slaan met jouw mede-TAMmers en/of een biertje drinkt in 't Haarhuisje, ons clubhuis. Verder kun je bij TAM ook competitie spelen in het voorjaar. In één van de vele teams kun je zowel vrijdag-, zaterdag- en zondagcompetitie spelen. De vrijdagcompetitie is een intern opgezette competitie voor de beginnende spelers. Kortom: voor elk wat wils is er ruimte bij TAM.

De volgende informatie is belangrijk wat betreft het lidmaatschap:
- De contributie voor een heel jaar bedraagt €34,50 voor Albertianen en €39,00 voor niet-Albertianen.
- In het eerste jaar wordt een verplichte eerstejaars bijdrage van €39,00 gerekend. Hiervan wordt het eerstejaarstraject georganiseerd en andere activiteiten speciaal voor eerstejaars leden.

LET OP: Vanaf het studiejaar 2023-2024 is het niet meer mogelijk om als Albertiaan zonder loting lid te worden van TAM. Na het eind van de KEI-week zal de loting plaatsvinden. TAM heeft een lotingssysteem met twee rondes:

  • Ronde 1: Alleen voor albertianen (ook eerstejaars). In deze ronde worden 25% van de beschikbare plekken van dat jaar verdeeld.
  • Ronde 2: Voor iedereen, inclusief de in ronde 1 uitgelote albertianen. Hierin worden de overige plekken verdeeld.

- Je dient daarnaast zelf een ACLO-card aan te schaffen ter waarde van €59,95 (hiermee kun je tevens onbeperkt gebruik maken van de banen en alle andere faciliteiten die de ACLO te bieden heeft). Let op! Studeer je niet meer aan de Hanze of RUG, dan dien je een ACLO kaart aan te schaffen voor 134.50 bij de balie van de ACLO. Heb je vorig jaar niet gestudeerd aan de Hanze of RuG of ben je al langer dan vier jaar afgestudeerd? Stuur dan een mail naar abactis@tam.nl om dispensatie aan te vragen

Uitschrijven bij TAM

De deadline voor het uitschrijven staat elk jaar op 1 augustus. Schrijf je je daarna uit? Dan wordt dit per september van het jaar erna verwerkt.

Voorbeeld: je schrijft je uit vóór 1 augustus 2024: je uitschrijving wordt per 1 september 2024 verwerkt. 

Voorbeeld: je schrijf je uit na 1 augustus 2024: je uitschrijving wordt per 1 september 2025 verwerkt.

Een TAM jaar loopt van 1 september tot 1 augustus. Mits je je niet uitschrijft voor de deadline blijf je automatisch lid voor het opvolgende TAM jaar. Schrijf je dus uit vóór 1 augustus. Dat kan door dit formulier in te vullen.

Als je vragen hebt kan je altijd mailen naar abactis@tam.nl

Klik hier voor de privacy policy van de TAM.