U bent hier:

STAM

De sTAM staat voor senioren TAMmers en is opgericht in 1996. Veel TAMmers met een groot hart voor de vereniging vinden het leuk om na hun studententijd op de hoogte te worden gehouden van hun vroegere studententennisvereniging en in contact te blijven met hun oude TAMmaten. sTAMmers zijn niet alleen oud-bestuursleden, integendeel juist. Het merendeel bestaat uit ex-TAMmers.

Voor sTAMmers worden door het jaar heen meerdere activieiten georganiseerd. Jaarlijks is er in de maand februari een sTAMborrel ergens in het midden van het land en de sTAMmers zijn natuurlijk welkom op het TAMgala. In de TAM Open week is het al jaren de gewoonte dat de zaterdag de sTAM dag is. Er wordt dan een leuke activiteit georganiseerd, er kan tennis worden gekeken en 's avonds na het eten wordt het altijd een mooie partij.

Van (ex) TAMmer naar sTAMmer

Wil je ook sTAMmer worden? Dan heb je keuze uit twee soorten lidmaatschappen:

sTAM
Als sTAMmer blijf je door een aantal updates via de mail op de hoogte van wat er zich binnen de vereniging afspeelt. Daarnaast ben je welkom op de sTAM borrel en sTAM-activiteit. Ook ben je als sTAMmer welkom op het jaarlijkse TAM-gala. Het sTAM-lidmaatschap kost €19,63 - per jaar. 

sTAM +
Naast het sTAM-lidmaatschap is er ook het sTAM+ lidmaatschap. Als sTAM+’er heb je alle voordelen van een sTAMmers en kan je daarnaast mee op wintersport als er plekken over zijn. Dit lidmaatschap is geschikt voor iedereen die actief op de hoogte wil blijven van wat er zich binnen de vereniging afspeelt, of wanneer je de vereniging een financieel hart onder de riem wil blijven steken. Het sTAM+ lidmaatschap kost slechts een tientje meer: €29.- per jaar.

sTAMmer(+) worden? Mail de assessor: assessor@tam.nl.