Sponsoren van TAM

TAM wordt gesponsord door een aantal bedrijven. De bedrijven die dit doen zijn de volgende:

Promotex 
Promotex is een bedrijf dat producten en textiel verkoopt en dat ook bedrukt kan worden ter promotie. Je kan hier terecht voor relatiegeschenken, promotietextiel, custommade producten en kleding van Stanley en Stella. Ook kan je hier terecht voor het bedrukken van commissiekleding. Als TAMmer krijg je hier 10% korting. Mocht je dit willen doen, bel dan naar 050-5773636 onder vermelding van TAM.

Gaslicht.com 
Gaslicht.com is al jaren de trouwe hoofdsponsor van Gaslicht.com TAM Open. Het is de grootste en meest betrouwbare energievergelijker die energieprijzen van alle leveranciers helder laat zien. Bespaar honderderden euro's door via gaslicht.com naar een goedkopere energieleverancier over te stappen! Check hier hoe je dat kan doen!

Construction Fysiotherapie Groningen 
Binnen gezondheidsplein Damsterdiep is Construction Fysiotherapie gevestigd. Al sinds 2005 heeft de praktijk een goede naam opgebouwd in het begeleiden en revalideren van patiënten. Naast de sport fysiotherapie en manuele therapie, biedt de praktijk ook begeleiding van sporters op verschillende niveaus daar waar het gaat om het verbeteren van de fysieke mogelijkheden. Construction is al enige tijd een trouwe sponsor van de TAM. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan. 

Belsimpel 
Het Groningse Belsimpel is uitgegroeid tot een grote speler in de telecomwereld. Met meer dan 450 slimme studenten en professionals gaan we tot het uiterste om de Mobiele Wereld te veranderen. Wij zijn geen provider, wij zijn geen winkel en we zijn ook geen zoekmachine. We zijn een Methode™ om te vinden wat het beste bij je past.
Ga jij de uitdaging met ons aan? Kijk op www.werkenbijbelsimpel.nl

Plukon BV
Ben jij de student die (bijna) klaar is voor een interessante afstudeeropdracht, een uitdagend traineeship of je eerste baan binnen een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie? Dan zoeken we jou! Bij Plukon Food Group kun je rekenen op uitdagingen en neem jij je eigen verantwoordelijkheid. Werken bij Plukon Food Group betekent werken bij één van de grootste spelers in Europa op de markt van pluimveevlees. Ook leveren we kant-en-klaarmaaltijden aan toonaangevende Europese food partners. Met onze aandacht vinden wij de baan die bij je past. Plukon Food Group geeft jou de kans om jezelf te ontwikkelen. Ontdek waar je goed in bent en groei in je specialisme. Je kunt rekenen op ondersteuning van onze kant. Kortom, niets staat je in de weg om een waardevolle professional te worden. Stuur snel je cv en motivatiebrief naar sollicitaties@plukon.nl

Vandebron
Vandaag is een mooie dag om de energiemarkt op z’n kop te zetten’. Met deze woorden ging Vandebron in 2014 als nieuwkomer de energiemarkt op, uit ontevredenheid over het gesjoemel met groene stroom door de gevestigde orde van Nederlandse energiemaatschappijen. Bij Vandebron kies je daarom zelf je energiebron, zoals een sympathieke boer met een windmolen op zijn erf of het zonnepark in Groningen waar jij op uitkijkt vanuit je huis. Zo weet je precies waar je stroom vandaan komt en dus weet je zeker dat jouw stroom écht groen is opgewekt. Sinds 2016 heeft Vandebron ook een vestiging in Groningen, waar plusminus vijftig studenten met hun bijbaan de transitie naar duurzame energie proberen aan te jagen. Vaak kunnen we daarbij wel wat versterking gebruiken. Nieuwsgierig? Check hier wie we zoeken. 

Maxaro
Maxaro is de laatste jaren uitgegroeid van sanitairspecialist met een showroom van ca. 200 m² tot badkamer- en tegelspecialist met twee megashowrooms van in totaal 9.500 m². De showrooms zijn gevestigd in Roosendaal en Utrecht en beide bijzonder ruimtelijk ingedeeld. U vindt hier alles op badkamer- en tegelgebied. Maxaro verkoopt complete badkamers, maar ook tegels voor alle binnenruimtes. Heb jij interesse? Klik dan hier om naar de website te gaan.

Sponsoren

Energie vergelijkenVandebronMaxaro Badkamers en TegelsGelkinge 9