U bent hier:

Aandelenactie TC BOO

Voor het eerst sinds 2019 gaat TC BOO weer uitkomen in de hoofdklasse op zondag. Om zoveel mogelijk TAMmers naar de wedstrijden van ons eerste team te trekken en er een leuk competitie element aan toe te voegen, zal ook dit jaar de populaire aandelenactie van TC BOO doorgang vinden. Leden kunnen een aandeel kopen in TC BOO en worden uitbetaald in bier. 

Hoe werkt het?

Voor 25 euro (20 euro voor eerstejaars) ben je verzekerd van een aandeel in TC BOO. Als aandeelhouder krijg je voor elk gewonnen punt door TC BOO in de competitie een biertje. Het bier kan alleen geïnd worden in het 3de, 6de en de zondag van het 7de weekend: wanneer TAM de bar heeft. Je spaart het op totdat je een pitcher kunt innen, bijvoorbeeld bij 4 punten. Je kunt dan een muntje ophalen bij Bram tijdens de TAM-weekenden. Deze kun je inleveren voor een pitcher. De losse biertjes kun je vervolgens opsparen tot een nieuwe pitcher. Dat geldt alleen als je het muntje hebt opgehaald in het desbetreffende weekend.

  • De munten van het 1e en 2e weekend kunnen geïnd worden in weekend 3;

  • De munten van het 3e, 4e en 5e weekend kunnen geïnd worden in weekend 6;

  • De munten van het 6e en 7e weekend kunnen geïnd worden op de zondag van weekend 7.

Het idee hierachter is dus dat veel mensen naar het park komen om TC BOO te supporten en daarnaast ze kunnen genieten van de biertjes die ze hebben verdiend door de prestaties van het team. Een echte wisselwerking dus, waarbij het als aandeelhouder het supporteren van het team dus ook een extra effect kan hebben op het aantal gewonnen wedstrijden en daarmee ook het aantal bier.

Het speelschema van TC BOO in 2024 ziet er als volgt uit:

Datum TC BOO Uit/thuis  
7 april thuis Amstelpark 2
14 april uit Baarn 2
21 april thuis

Bosheim 1

Uitbetaling aandeelhouders

12 mei uit Bakkum 1
20 mei uit Shot 1
26 mei thuis

IJburg 1

Uitbetaling aandeelhouders

2 juni thuis

ALTA 2

Uitbetaling aandeelhouders

Het uitbetaalschema ziet er als volgt uit:

Uitbetaalschema aandelen tc boo