Inschrijven voorjaarscompetitie 2024

De voorjaarscompetitie is hét evenement waarin je een jaar lang trainen en vrij tennissen in praktijk kan brengen. Het is het hoogtepunt van het jaar en het moment waarop alles van TAM samenkomt. Samen met je team strijden voor de overwinnen, je mede-TAMmers naar de overwinning schreeuwen en de gezelligheid op het park en in 't Haarhuisje.

Elk competitieweekend wordt er vanaf de vrijdagmiddag t/m de zondagavond gespeeld op ons park en is er dus ontzettend veel te zien en te doen op onze vereniging. Je wordt ingedeeld in een team van rond de 6 tot 8 personen en via dit formulier kun je jouw voorkeuren qua niveau, speelvorm, speeldag en eventuele samenstelling aangeven. De technische commissie maakt uiteindelijk de competitie-indeling, waarin ook de mening van de trainers telt en daarin proberen we zo goed mogelijk te kijken naar jouw voorkeuren. De deadline staat op woensdag 22 november 23:59!

Regels aanwezigheid

Wij verwachten dat iedereen die deelneemt aan de voorjaarcompetitie 6 van de 7 speeldagen aanwezig zal zijn. Voor de start van de competitie verwachten we dat alle competitiespelers, via de captain, hun beschikbaarheid doorgeven in een excelsheet. Hierdoor zijn eventuele onbeschikbaarheden per team bekend bij de motivator en de educator. Bij een ongeldige of een te late afmelding hanteren we een boetebeleid, die vijf euro per dag zal bedragen. Ongeldige afmeldingen zijn bijvoorbeeld door een verkeerde planning met studie of een feest gerelateerde redenen. Daarnaast zullen wij de invallers voorafgaand aan de competitie de speeldagen vragen wanneer zij kunnen invallen. 

Aanmelden

Aanmelden voorjaarscompetitie 2024: Inschrijven voorjaarscompetitie 2024

Aanmelden invaller voorjaarscompetitie 2024: Inschrijven invallers voorjaarscompetitie 2024

 

Sponsoren