U bent hier:

Voorjaarscompetitie 2024

Ook in 2024 zal TAM weer actief zijn tijdens de voorjaarscompetitie om haar positie als hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland te verdedigen. Met een historische 2 teams die uitkomen in de eerste klasse gemengd zondag valt er elk weekend toptennis te bewonderen op ons park in Groningen. Dit jaar heeft TAM 6 gemengde teams, 2 heren teams en 1 dames team op zaterdag. Op de zondag zijn er 10 gemengde teams en 2 heren teams. Zo is er naast vermakelijk tennis ook altijd een fantastische sfeer te beleven op het park tijdens de competitieweekenden.

Elk competitieweekend wordt er vanaf de vrijdagmiddag t/m de zondagavond gespeeld op ons park en is er dus ontzettend veel te zien en te doen op onze vereniging. Je wordt ingedeeld in een team van rond de 6 tot 8 personen. De technische commissie maakt uiteindelijk de competitie-indeling, waarin ook de mening van de trainers telt en daarin proberen we zo goed mogelijk te kijken naar jouw voorkeuren.

KNLTB Voorjaarscompetitie 2024

In de onderstaande afbeelding kun je de speeldata vinden van de KNLTB Voorjaarscompetitie 2024. De competitie op vrijdagavond is geen officiële KNLTB geregistreerde competitie, maar vindt plaats in dezelfde weekenden als de competities op zaterdag en zondag.

KNLTB Competitie voorjaar 2024 tennis

Regels aanwezigheid

Wij verwachten dat iedereen die deelneemt aan de voorjaarcompetitie 6 van de 7 speeldagen aanwezig zal zijn. Voor de start van de competitie verwachten we dat alle competitiespelers, via de captain, hun beschikbaarheid doorgeven in een excelsheet. Hierdoor zijn eventuele onbeschikbaarheden per team bekend bij de motivator en de educator. Bij een ongeldige of een te late afmelding hanteren we een boetebeleid, die vijf euro per dag zal bedragen. Ongeldige afmeldingen zijn bijvoorbeeld door een verkeerde planning met studie of een feest gerelateerde redenen. Daarnaast zullen wij de invallers voorafgaand aan de competitie de speeldagen vragen wanneer zij kunnen invallen. 

Aanmelden als invaller

Aanmelden invaller voorjaarscompetitie 2024: Inschrijven invallers voorjaarscompetitie 2024