TAMpionship

De TAMpionship is het managerspel van de TAM tijdens de voorjaarscompetitie! Je kiest een team bestaande uit 8 spelers uit teams die actief zijn in de voorjaarscompetitie van TAM. Deze 8 spelers kunnen punten verdienen voor jouw team door wedstrijden te winnen. Het spel zorgt voor de ultieme beleving tijdens de voorjaarscompetitie doordat je telkens op de hoogte wil zijn hoe jouw team het doet elk competitieweekend.

Uitleg spel

Als je wilt deelnemen leg je 5 euro in. Dit inschrijfgeld gaat rechtstreeks in de prijzenpot wat er voor zorgt dat hoe meer mensen er deelnemen, hoe hoger de prijzenpot wordt. Met die 5 euro krijg je beschikking over 650 yen waarmee je spelers kan kopen. Iedere speler heeft een bepaalde waarde, dus aan jou de taak om die 650 yen zo goed mogelijk te besteden. Jouw team moet bestaan uit 8 spelers en je moet voldoen aan de volgende regels:

- Maximaal 1 persoon uit elk team,
- Minstens 3 vrouwen en minstens 3 heren,
- Minstens 1 persoon uit zaterdag of zondag heren 1,
- Minstens 1 persoon uit zaterdag mix 1 of dames 1.

Elk weekend wordt de score berekend van elke speler om zo de totaalscore te berekenen van jouw team. Een spelers krijgt
- 3 punten als hij/zij een wedstrijd in 2 sets wint
- 2 punten als hij/zij een wedstrijd in 3 sets wint
- 1 punt als het competitieteam van die speler de desbetreffende speeldag wint

Kort rekenvoorbeeld: Als een persoon uit jouw TAMpionshipteam 3 wedstrijden speelt op een competitiedag kan die persoon maximaal 10 punten (3 keer in 2 sets winnen + de overwinning van het team) voor jouw team binnenslepen. Als die persoon 2 keer speelt op een competitiedag dan kan die persoon maximaal 7 punten voor jouw team halen.

Uiteindelijk gaat het erom dat jouw team na 7 weekenden de meeste punten heeft behaald. De prijzenpot wordt normaliter over de top 5 van het klassement verdeeld. Daarnaast wordt er ook elk weekend een pitcher bier uitgereikt aan de persoon die dat weekend met zijn/haar team de meeste punten heeft gehaald.

Sponsoren