Activiteiten

Zondag 2 juli: Ouderdag
Op de eerste dag van TAM Open organiseren wij een ouderdag. Deze dag kunnen jouw ouders kennismaken met de gezelligheid die de TAM te bieden heeft. Jouw ouders zijn de hele dag welkom en om 16.00 uur wordt er een pubquiz georganiseerd. Daarna zal er een lekkere maaltijd worden geserveerd. Opgeven voor de ouderdag en het eten kan via de TAM app, geef hierbij aan met hoeveel je komt en of jullie mee eten. Als jouw ouders niet kunnen deze dag, mag je natuurlijk ook een ander familielid meenemen. LET OP: Aanmelden voor de ouderdag kan nog maar tot woensdagavond 23:59u. 

Maandag 3 juli: Bierproeverij + RGB Silent Disco
Op maandag zal er een bierproeverij plaatsvinden. Tijdens deze proeverij maak je kennis met verassende biertjes. Daarnaast zal de RGB Silent Disco zijn, zo kan je voluit feesten terwijl je ook nog eens naar fantastische potten op de baan kijkt!

Dinsdag 4 juli: Barcofeest
Deze avond geeft barcommissie ‘Behind Bars’ hun themafeest. Het thema zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het wordt een erg mooi feestje, dus vergeet je themakleding niet mee te nemen en kom met ons feesten!

Woensdag 5 juli: TAMmanak Uitreiking
Woensdavond zal de TAMmanak commissie de bar op gaan om de TAMmanak van dit jaar te presenteren.

Donderdag 6 juli: Oudspellendag + Bestuursbekendmaking
Donderdagmiddag zullen er oud hollandse spellen op het park staan. Daag je vrienden uit met een potje sjoelen, 3 op een rij of stokvangen. ’s Avonds zal bestuur ‘Rally to Rumble’ het bestuur van 2023-2024 bekend maken tijdens de bestuursbekendmaking.

Vrijdag 7 juli: TOCO feest
In de avond zal toernooicommissie ‘TOCONO’ een geweldig themafeest neerzetten. Ook dit thema wordt zeer binnenkort bekend gemaakt. Wij hebben er heel veel zin in en hopen jullie in fantastische outfits te zien deze avond.

Zaterdag 8 juli: Loterij + sTAM dag + Eindfeest met Bittersweet
Zaterdagmiddag zal de loterij plaatsvinden, door loten te kopen maak je kans op diverse prijzen die je zeker mee naar huis wilt nemen. Ook vindt de sTAM dag plaats waar een grote groep sTAMmers weer gezellig kan bijkletsen onder het genot van een heerlijk biertje en een goede maaltijd. Op zaterdagavond zullen wij deze prachtige week afsluiten met een liveconcert van onze vaste band Bittersweet, het wordt een legendarische avond!

Toernooishirts
Dit jaar zijn er ook Gaslicht.com TAM Open shirts verkrijgbaar! Voor €13 kan jij tijdens het toernooi (en lang daarna) shinen in een prachtig shirt! Ben jij geïnteresseerd in zo’n mooi shirt? Geef dan je maat door aan een lid van de toernooicommissie of stuur een mail naar toco@tam.nl  

Sponsoren