U bent hier:

Activiteiten

Zondag 30 juni: Openingsborrel Chique: 'Roodland Garros' & BBQ

 

Maandag 1 juli: Bierproeverij

 

Dinsdag 2 juli: Barcofeest

Deze avond geeft barcommissie ‘Barmices’ hun themafeest. Het thema zal binnenkort bekend worden gemaakt. Het wordt een erg mooi feestje, dus vergeet je themakleding niet mee te nemen en kom met ons feesten!

 

Woensdag 3 juli: Borrelvloot bootborrel & TAMmanak uitreiking

Overdag kan je genieten van het lekkere weer door een boottocht te maken met Borrelvloot. Meld je snel aan, want VOL = VOL. Later op de avond zal de TAMmanak commissie de bar op gaan om de TAMmanak van dit jaar te presenteren.

 

Donderdag 4 juli: Bestuursbekendmaking

 

 

Vrijdag 5 juli: TOCO Feest

 

 

Zaterdag 6 juli: Loterij + sTAM dag + Eindfeest met Bittersweet

Zaterdagavond zal de loterij plaatsvinden, door loten te kopen maak je kans op diverse prijzen die je zeker mee naar huis wilt nemen. Ook vindt de sTAM dag plaats waar een grote groep sTAMmers weer gezellig kan bijkletsen onder het genot van een heerlijk biertje. Op zaterdagavond zullen wij deze prachtige week afsluiten met een liveconcert van onze vaste band Bittersweet, het wordt een legendarische avond zoals ieder jaar!

 

Zondag 7 juli: Finaledag

Kom op de laatste dag gezellig naar het park om naar spannende potten te kijken.

 

Toernooishirts

Dit jaar zijn er ook Gaslicht.com TAM Open shirts verkrijgbaar! Voor €14 kan jij tijdens het toernooi (en lang daarna) shinen in een prachtig shirt! Ben jij geïnteresseerd in zo’n mooi shirt? Geef dit dan aan bij je inschrijving op toernooi.nl

gaslicht.com tam open groningen