U bent hier:

Over TAM

TAM in het kort

TAM is een studententennisvereniging in Groningen. TAM staat voor Tennisclub Albertus Magnus en is dan ook een subclub van studentenvereniging R.K.S.V. Albertus Magnus te Groningen. In 60 jaar is TAM uitgegroeid tot een zelfstandige tennisclub met meer dan 600 leden, wat tevens betekent dat TAM de grootste studententennisvereniging is in Groningen. Naast het feit dat TAM een subvereniging van Albertus Magnus is, streeft de vereniging naar een mooie verdeling met niet-leden. Het integreren met elkaar is een belangrijk aspect voor TAM. De contributie bedraagt slechts €39,- per jaar voor niet-albertianen, en €34,50,- per jaar voor albertianen!

Tennis

Met het eerste team spelend in de eerste klasse gemengd op zondag is TAM de hoogst spelende studententennisvereniging van Nederland. Naast eerste klasse speelt TAM komend jaar met één team in de tweede klasse, twee teams in derde klasse en met twee teams in de vierde klasse gemengd. Hierdoor is TAM ook één van de breedste tennisverenigingen van Nederland.

TAM biedt voor weinig geld uitstekende trainingsmogelijkheden voor zowel de betere spelers als de beginnende tennisser. Er is iedere dinsdagavond van 20.00-23.00 een toss, waar je met mede TAMmers gratis een balletje kan slaan en een biertje kan drinken. Gedurende het hele jaar worden er ook vele toernooien georganiseerd. Zoals de clubkampioenschappen, het NK-minitennis en ons open toernooi: het Gaslicht.com TAM Open.

Meer informatie

Naast tennis kent TAM vele feesten, borrels en activiteiten en kun je actief worden in een van de commissies. Heb je interesse om lid te worden? Kijk dan bij het kopje 'lid worden'. Voor meer informatie over de rest van TAM, bekijk de kopjes tennis, selectie en de rest van de site!