U bent hier:

Selectie

Algemeen

In 2018 heeft het eerste team gezorgd voor een kampioenschap in de eerste klasse gemengd. Ze schreven hiermee wederom een stukje geschiedenis voor het Nederlandse studententennis, een unieke prestatie. Hierdoor kwam TAM in 2019 met TAM 1 uit in de hoofdklasse. Na een prachtige competitie kon de degradatie helaas niet worden ontlopen, maar was TAM wel een bijzondere ervaring rijker.

TAM heeft de afgelopen jaren haar selectie steeds verbeterd en komt dit jaar wederom uit in de hoofdklasse. Daarnaast speelt het tweede mix team in de tweede klasse en kwam het vorig jaar zelfs uit in de eerste klasse. Sinds dit jaar hebben we tevens een hoog spelend herenteam op zondag waarmee we uit komen in de eerste klasse. Ook op zaterdag speelt Heren 1 in de eerste klasse. Hierdoor is er voor de selectiespelers een breed competitie aanbod en speelt iedereen op zijn of haar niveau.

Ben je benieuwd naar de actuele uitslagen van onze selectieteams in de competitie? Kijk dan hier voor de tussenstanden en uitslagen.

tam selectie

Toekomst

Om ervoor te zorgen dat wij op dit hoge niveau blijven spelen, vindt TAM het belangrijk om te investeren in de faciliteiten voor de spelers. Sinds een paar jaar heeft TAM een selectieplan, wat betrekking heeft op de spelers van de vier hoogste gemengde teams op zondag. Het doel is om het eerste team uit te laten komen in de hoofdklasse gemengd. Daarnaast is ons doel een stevige basis daaronder met teams in de eerste klasse, tweede klasse, derde klasse en vierde klasse. Hierdoor kunnen wij bij TAM een breed aantal klasses aanbieden en spelers de mogelijkheid geven om zich verder te ontwikkelen. Dit noemen we ook wel de TAM-piramide.

tam piramide selectietennis

Meer informatie

Klik op één van de kopjes om meer te weten te komen over de selectie en de faciliteiten die TAM aanbiedt. Neem ook een kijkje op: www.tennisenstuderen.nl

Mocht het zo zijn dat je na het bekijken van deze site interesse hebt gekregen in tennissen bij TAM, schrijf je dan in via het kopje informatie en dan 'lid worden', of neem contact op met de motivator.