Gaslicht.com TAM open

De inschrijvingen voor Gaslicht.com TAM Open 2019 zijn geopend! Deze legendarische week van 30 juni t/m 7 juli zal weer volledig in het teken staan van tennis. Met veel mooie wedstrijden, verschillende activiteiten, feestjes én natuurlijk de jacuzzi(s) wordt dit weer een geweldige start van je zomer.

Schrijf je meteen in via: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=73E5402B-B1F6-47A2-B71B-BA8CD9D078FF

De categorieën waar om gestreden gaat worden op de banen rondom 't Haarhuisje zijn: HE & HD NRT**, DE & DD NRT* en HE, HD, DE, DD, GD 3 t/m 9. Inschrijven zal mogelijk zijn tot en met 21 juni 23:59, maar wacht hier niet te lang mee, want vol = vol.

 

Twijfel je nog om je in te schrijven of wil je een goede sfeerimpressie krijgen? Bekijk dan door hier te klikken het filmpje!

 

 

 

 

Tennisplanet is sinds 1984 de tennisspecialist bij uitstek in Nederland. In de online tennisshop vindt u het grootste assortiment in tennisartikelen van Europa. Naast Nederland, zijn er ook online tenniswinkels in Duitsland, België, Frankrijk en Groot-Brittanië. In de online tennis-shop van Tennisplanet vindt u werkelijk alles op het gebied van tennis, zoals tennisrackets, tenniskleding, tennisschoen, tennisballen, tennissnaren, tennistassen en tennisgrips maar ook bespanmachines en club artikelen. Klik hier om naar tennisplanet.nl te gaan.